La Fabrikina: Istarske zdrave slastice koje osvajaju na prvi zalogaj
Jede vam se nešto slatko, ali bez grižnje savjesti? Nešto slatko, ali zdravo? Pitate se postoji li uopće takva slastica? La Fabrikina donosi odgovor – sirove veganske slastice koje su istovremeno ukusne i nutritivno bogate.
Iza brenda La Fabrikina stoji Aleksandra Paolasini, kreativka koja u Istri proizvodi deserte bez glutena, bez rafiniranih šećera, bez mliječnih proizvoda, aditiva, konzervansa i pojačivača okusa. Umjesto toga, njezine su torte i kolači napravljeni od voća, orašastih plodova i drugih kvalitetnih sastojaka, bogatih vitaminima, vlaknima i enzimima.
Slatki zalogaji puni boja i okusa
La Fabrikina u ponudi ima zdrave torte i kolače, uključujući varijacije poznatih slastica, ali u zdravijoj verziji, bez nepotrebnih masnoća i umjetnih dodataka. Na prvi pogled jasno je da se radi o hrani za oči, nepce i dušu – slastice su prepune veselih boja, evocirajući okuse proljeća, ljeta i jeseni.
Trenutno se La Fabrikina slastice mogu naručiti direktno putem Facebook i Instagram stranice (@la.fabrikina) ili telefonskim putem. Također ih možete pronaći u Coffee, Wine & Tapas baru Ala Šu u Puli, u sklopu kampa Arena Stoja.

Što prvo kušati?
Ako ne znate odakle početi, mi u stylish.hr preporučujemo mini tortice u raznim okusima – od jaffe (čokolada i naranča, bez šećera i glutena) do mini torti s borovnicom ili mangom. Savršen su izbor za kućne zabave, a odlično se slažu uz pjenušac, bilo na početku ili na kraju večeri.
Zdravo, slatko i neodoljivo – La Fabrikina donosi slastice zbog kojih ćete zaboraviti na klasične deserte!



Autor: Senka Šuman Pettener
Slike : La fabrikina
Ala šu wine bar